contacts
fr en бг
Изкуство



Културните и творческите индустрии са важен източник на потенциал за заетост. През последното десетилетие общата заетост в културните и творческите индустрии отбеляза три пъти по-голям ръст спрямо ръста на заетостта в икономиката на ЕС като цяло. Те също са двигател за творчество и нетех¬нологични иновации в икономиката като цяло, като произвеждат висококачествени и конкурентоспособни услуги и стоки.
Реализирайки целите си в тази насока, Фондация „За Интелигентен Растеж“ подкрепя млади и креативни творци от всички жанрове на изкуството. Създаването на КЛУБ ГАЛЕРИЯ към фондацията е една нова възможност за различен поглед, споделяне на идеи и реализация. С приятната си обстановка, клубът предполага подходяща среда за осъществяване на контакти с хора, подкрепящи изкуството.
Фондацията ежемесечно организира уъркшоп по рисуване в подходящи за целта помещения, като подсигурява всички необходими материали, така че всеки млад талант да може да разкрие творческите си умения.
Последващото провеждането на изложби с различна тематика допълнително популяризира постиженията на творците сред обществото и спомага за личностното им развитие.

Projects
 
 
 
„Galerie” Club
 
Atelier 01.2014
 
Atelier „Illusion”
 
Atelier „Nature”